Dette er en orientering og gode råd fra bestyrelsen, så vi undgår unødige gener/misforståelser, så vi alle sammen kan bo trygt og godt sammen.

 

Storskrald

Vi oplever desværre tit at det kniber lidt med at huske hvad vi skal gøre i forhold til storskrald, så her er retningslinjerne i forhold til dette.

storskrald bliver hentet 10-11 gange om året, ca. en gang om måneden.

Datoerne finder du inde på:

www.htk.dk/Bolig-og-veje/Husholdningsaffald/Storskrald

og du kan med fordel hente App’en : Affaldsportal

Sådan ser den ud –

Derinde kan du skrive din adresse, og se hvornår der kommer de forskellige affaldstyper og meget andet godt, som f.eks. sms-påmindelser.

Det er kun tilladt at stille sit storskrald ud dagen før afhentning, ved parkeringspladserne og langs stamvejen i klare poser, sorteret.

Sorter dit skrald i pap, plast, metal, og læg det i klare affaldsposer i de forskellige typer

Blandet affald tages ikke med

Sørg for at stille dit skrald, så du kan genkende dette, hvis nu det ikke skulle blive taget; så kan du nemmere tage det retur til din bolig

Skulle det mod forventning ikke blive afhentet, så skal man tage det tilbage til eget hus igen, senest dagen efter.

Efter man har taget sit skrald retur igen, kan man så derefter kontakte HTK og finde ud af hvorfor det ikke er afhentet.

Hvis man bare lader storskraldet stå så skal bestyrelsen rundt og finde ud af hvem det er, der ikke har taget sit skrald retur, og bede respektive ejer om at tage det retur til sit eget hus igen.

Hvis alle overholder ovenstående, så skal vi ikke bruge tid på at finde ”synderen”, og slipper for henvendelser omkring der igen nu ikke er fjernet skrald fra parkeringspladserne eller langs stamvejen.

 

Total Page Visits: 13 - Today Page Visits: 1