Kære alle beboere,

Til årets generalforsamling blev det bragt op at der var flere lamper som var gået ud eller var i stykker.
Flere af disse er allerede meldt til Andel Lumen som er står for tilrettelæggelse og vedligeholdelsen af gadebelysningen i regionen, og til de pågældende entreprenører som måtte have del i fejlens ophav.

Hvis man følger linket nedenfor, kan man på kortet se belysningsnettet og søge på Søndertoften eller anden nærliggende adresse, og derved få vist en oversigt over de lamper som er i området. Derved kan man meget nemt fejlmelde hvis en lampe går ud, er påkørt eller andet. Processen er nem, vælg lampen og årsag til fejlen, vedhæft billede hvis man har et og gå derefter videre og udfyld kontakt oplysninger. Tryk send og fejlen er meldt.

Det er indikeret med farvede prikker om en lampe er i orden eller klar til fejlmelding og om flere allerede har fejlmeldt den pågældende lampe.

Bemærk at lamperne, som blev nævnt på generalforsamlingen er IKKE grundejerforeningens men i regionens regi.

Opstår der fejl eller lign. på en af lamperne i fællesområderne, stierne eller på skurene skal dette meldes til grunderforeningen på mail gfsonder@gmail.com

Total Page Visits: 595 - Today Page Visits: 1