Omkring 75 beboere var samlet til beboermøde med TDC-Net i Høje-Taastrup Idrætscenters selskabslokale d. 14/10-2021 for at høre om selve udrulningen af fibernet til de enkelte husstande.

Jonas Johansen fra TDC-Net forklarede om den aftale TDC-Net og Grundejerforeningen har indgået, hvilket betyder, at beboerne i Søndertoften får lidt særbehandling. Der vil eksempelvis kunne installeres fibernet 3 steder i boligen: Enten A: på væggen ved det lille vinduesparti, B: På væggen ved det store vinduesparti, eller C: På førstesal. Den enkelte beboer aftaler selv med teknikeren, hvor stikket skal placeres; dog må der max. være 3 meter fra indgangsstikket til den indvendige boks. Hvis man vælger at få installeret det på første sal, skal man selv sørge for at der trækkes et tommerør med snor i fra skunk til ydervæg.

Boksen kommer til at se således ud

 

Du kan downloade TDC-Nets præsentation her: Præsentation – Søndertoften

Total Page Visits: 16 - Today Page Visits: 1