Så er kampagnen fra TDC/NET startet vedr. installation af fibernet til de beboere, som ønsker det i Søndertoften. Kampagnen vil foregå den næste måned og vil ske på følgende måde:

De beboere, som har trykket på interesseknappen, har fået /eller får besked via mail, og resten af beboerne vil få et brev. Det er så den enkelte beboer som vælger, om man vil have installeret fibernet fra TDC/NET gratis i sin bolig.

HUSK – når man har fået installeret fibernet, så vælger man selv hvilken udbyder, man ønsker at bruge.

Siger man “ja tak til fibernet”, så får man efterfølgende direkte besked fra TDC/NET om, hvornår installationen kommer til at ske.  Selve installation vil foregå på følgende måde: Kablet føres fra kabelskinnen (som sidder på alle rækkehusene ud mod haven) og ind i huset.

I er velkomne til at kontakte Anne Fjellerad 24405855, hvis der er spørgsmål til fibernet.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Total Page Visits: 13 - Today Page Visits: 1