TDC UDRULNING AF FIBERNET I OMRÅDER AF DANMARK – SØNDERTOFTEN KAN MÅSKE UDVÆLGES SOM OMRÅDE – HVAD INDEBÆRER DET?
Udrulning sker på følgende måde: TDC-/fibernet udvælger områder hvor der påbegyndes udrulning. I øjeblikket er udrulning bl.a. igang på Amager – Hvidovre – Roskilde – Vanløse – o.s.v. – Bliver et område valgt betyder det følgende:
Udrulningen sker gratis f.eks. for en grundejerforening – hver enkelt beboer vælger selv, om man ønsker det ind i sit hus – og har man så valgt at få fibernet ind, så vælger man selv udbyder – altså ingen bindning. Læs mere på https:/tdc.fiber.dk.

Bestyrelsen har lavet kontakt til TDC/FIBERNET om der kunne være mulighed for, at Søndertoften kunne udvælges som område vedr. udrulning af fibernet.

Det kan ske på følgende måde: Første step er, at området viser interesse – og hvordan kan det ske?
På linket til TDC/ fibernet “ https:/tdcfiber.dk ” er der et felt, som hedder “vis interesse” TRYK på DETTE – udfyld med navn -adresse o.s.v. og tryk på tilmeld— så har man som beboer i Søndertoften vist en interesse. VIGTIGT – man har kun vist interesse – man har ikke bundet sig til noget som helst!

Efterfølgende sker der det, at TDC i sine test ser, at der begynder at vise sig en interesse fra området Søndertoften, og de begynder at holde øje med området.

FREMTIDEN: Bestyrelsen har løbende kontakt med TDC vedr. om vi får mulighed for at komme på tegnebordet vedr. udrulning i Søndertoften. Der bliver afholdt et info-møde til oktober for beboerne vedr. hvad der sker i processen og hvilke tanker I har som beboere om processen. På dette møde vil en person fra TDC/fibernet også være tilstede.
Har I spørgsmål, så er I velkomne til at kontakte bestyrelsen på gfsonder@gmail.com

venlig hilsen

Bestyrelsen

Total Page Visits: 16 - Today Page Visits: 1