Orienteringer fra Grundejerforeningen

 

Dette er en orientering og gode råd fra bestyrelsen, så vi undgår unødige gener/misforståelser, så vi alle sammen kan bo trygt og godt sammen.

 

Storskrald

Vi ser nu en god fremgang med sortering og afhentning af storskrald. Dette skal vi blive ved med, da det giver mindre skrald som ligger tilbage efter renovationen har afhentet dette.

Storskrald bliver hentet 10-11 gange om året, ca. en gang om måneden.

Datoerne finder du inde på:

www.htk.dk/Bolig-og-veje/Husholdningsaffald/Storskrald

og du kan med fordel hente App’en : Affaldsportal

Sådan ser den ud –

Derinde kan du skrive din adresse, og se hvornår der kommer de forskellige affaldstyper og meget andet godt, som f.eks. sms-påmindelser.

Det er kun tilladt at stille sit storskrald ud dagen før afhentning, ved parkeringspladserne og langs stamvejen i klare poser, sorteret.

Skulle det mod forventning ikke blive afhentet, så skal man tage det tilbage til eget hus igen, senest dagen efter.

Efter man har taget sit skrald retur igen, kan man derefter kontakte HTK og finde ud af hvorfor det ikke er afhentet.

Hvis man bare lader storskraldet stå så skal bestyrelsen rundt og finde ud af hvem det er, der ikke har taget sit skrald retur, og bede de respektive ejere om at tage det retur til sit eget hus igen.

Hvis alle overholder ovenstående, så skal vi ikke bruge tid på at finde ”synderen”, og slipper for henvendelser omkring der igen nu ikke er fjernet skrald fra parkeringspladserne eller langs stamvejen.

Bestyrelsen håber alle respekterer ovenstående

Fiber i Søndertoften

Vi er nu inde i den afsluttende fase, og snart slutter projektet.

Der har været en del bump på vejen, og kommunikationen har desværre ikke været i top fra TDC’s side af. I den kommende tid vil bestyrelsen sende et lille skriv rundt, hvis der skulle være mangler eller arbejder der er uafsluttede. Således skulle vi gerne fange alle uafsluttede ting, og nå i mål på den gode måde. Bestyrelsen er i løbende dialog med TDC omkring reetablering af fællesarealer m.m.

 

Parkering på stamvejen

Bestyrelsen vil opfordre alle til at overholde de gældende regler for standsning og parkering på stamvejen.

Parkering forbudt, standsning i 2-3 minutter

Husk nu på at skiltene er der for en grund.

Trailere

Trailere hører ikke til på p-pladserne i længere tid. Der er tit ikke parkeringspladser nok, derfor opfordres alle til at planlægge brugen af trailer så den holder parkeret mindst muligt.

Bestyrelsen takker for at I vil overholde ovenstående og skulle I have spørgsmål er I mere end velkomne til at skrive til bestyrelsen på. gfsonder@gmail.com så vil svare på den hurtigst muligt.

I kan også finde mange gode og nyttige informationer inde på grundejerforeningens: hjemmeside:www.beboer-info.dk

 

Total Page Visits: 13 - Today Page Visits: 1