Kære Grundejer.

Vi skal til at tage de nye skraldespande i brug, og bortskaffe de nuværende affaldsstativer.

Der er kommet et skriv sammen med de nye skraldespande fra HTK. Om at vi skal sætte de gamle affaldsstativer ud i uge 1 og uge 3.

Grundejerforeningen har været i dialog med HTK. og i bedes stille jeres gamle affaldsstativer ud i uge 1.  da HTK kommer og henter affaldsstativerne i Søndertoften i ovennævnte uge.

Vi henstiller til at man først stiller stativerne ud 1/1-2022, ikke før nytår. Så undgår vi ødelagte/sprængte stativer.

Husk at påsætte det medsendte returpostkort med stipsen fra HTK. ellers bliver stativet ikke taget med retur. Har man ikke fået returpostkort ellers strips så kontakt HTK Driftbyen, de vil hjælpe med nye kort og strips.  

 

Grundejerforeningen ser gerne man stiller sit gamle affaldsstativ ud til stamvejen, på græsstykket mellem fortov og kantsten.

Dette vil gøre det lettere for skraldemændene af afhente affaldsstativerne, samt at der ikke er plads til alle affaldsstativerne hvor vi normalt stiller storskrald.

Ellers skal affaldsstativerne stilles der hvor vi i dag stiller vores storskrald, og er der ikke plads hvor der normalt stilles storskrald, skal affaldsstativerne stilles ud til stamvejen, som beskrevet ovenfor.

Hvis man har brug for hjælp, til at få stillet det gamle affaldsstativ frem til afhentning. Så spørg i rækken hvor du bor. Alle skal jo have flyttet stativerne, og grundejerforeningen er sikker på der er mange gode naboer, der gerne vil hjælpe med at flytte affaldsstativerne ud hvor de skal stå.  Alternativt må man gerne skrive til bestyrelsen på gfsonder@gmail.com eller komme over og banke på i nummer 160 så hjælper vi også gerne.

 

Grundejerforeningen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

PDF-fil herunder:

gamle affaldsstativer

Total Page Visits: 24 - Today Page Visits: 1