Grundejerforeningen har opsat en hjertestarter af mærket Zoll AED på siden af foreningens skur ved nr. 120 Hjertestarteren er tilgængelig døgnet rundt og er placeret i et opvarmet skab med lys.

Vores hjertestarter er synlig på Trygfondens apps: “Hjertestart” og “Hjerteløber”. Det betyder, at det også er muligt for beboere uden for Søndertoften at hente vores hjertestarter og redde liv andre steder end i vores område.

Du opfordres til løbende at holde øje med, at hjertestarteren er at finde i skabet. Såfremt hjertestarteren mangler i skabet, kontaktes bestyrelsen. 

Grundejerforeningen anbefaler, at du melder dig som  hjerteløber. Som hjerteløber melder du dig frivilligt til at løbe ud med en hjertestarter og yde hjertelungeredning, hvis der sker et hjertestop i nærheden af dig. Det eneste der kræves er, at du er 18 år og har en smartphone. Jo flere tilmeldte hjerteløbere vi er i Søndertoften, jo større er sandsynligheden for at hjertestarteren kommer hurtigt frem både i Søndertoften, men også i resten af region Hovedstaden, hvor ordningen er gældende.

Total Page Visits: 19 - Today Page Visits: 1